TESTIMONI STOKIS

1 - En Rizal (Ozana), Stokis Subang Perdana

Tarikh : 09/05/2017

"Produk Tok Guru berkualiti, walaupun keadaan ekonomi  sekarang tidak menentu, jualan masih memberangsangkan.  Permintaan produk di kalangan pelanggan baru juga banyak, hasil drpd iklan dr pihak HQ. Saya bersyukur krn menjadi  stokis tokguru serta dengan wujudnya sokongan &  bantuan drpd pihak HQ .
Selain itu, apabila HQ menawarkan pakej Umrah,  ia dapat meningkatkan lagi motivasi para stokis.
Alhamdulillah..

2 - En Nazri (Orimura), Stokis Puchong

Tarikh : 09/05/2017

"Produk Tok Guru mendapat pemintaan yang tinggi dari pelanggan baru dan lama dan dr segi jualan, tempahan semakin bertambah. Produk tokguru antara produk yg meningkatkan jualan syarikat saya. Alhamdulillah.."

3 - Pn. Rahimah (Ema Multi Trading), Stokis Bandar Baru Sg.Udang


Tarikh : 09/05/2017

"Alhamdulillah..dari segi penjualan amat memberangsangkan.. dari segi pengguna juga amat memuaskan.. kualiti produk dan testimoni tersendiri.. produk Alhamdulillah.. Akak juga pengguna tegar TibbunaGold, jadi lebih mudah meyakinkan lagi pengguna..."

4 - Anugerah Herba, Stokis Pendang

Tarikh : 09/05/2017

"Produk Tok Guru ada permintaan terutama dari pelanggan baru. Penjualan utk produk tokguru maintain.Dr segi jualan, tempahan pengedar2 di bawah anugerah herba juga maintain. Produk tokguru antara produk yg menyumbang penjualan syarikat."

5 - Pn. Nadira (Nadira Shoppe), Stokis Bandar Melaka


Tarikh : 09/05/2017

"Produk Tok Guru ada permintaan terutama dari pelanggan tetap dan pelanggan baru. Penjualan utk produk tokguru maintain di semua cawangan."