KARNIVAL JELAJAH ILMU IKIM-TEMERLOH 2016

Temerloh, 24 ~ 30 Mac – Karnival Jelajah Ilmu IKIM-TEMERLOH 2016 berlangsung dari 24 hingga 30 Mac 2016 di Mentakab Starmall, Temerloh. Program yang berlangsung selama 7 hari. Program ini dianjurkan oleh Sinergi Ilmu Resources Sdn. Bhd.

Sehubungan dengan itu, Saffron Integrated Marketing Sdn Bhd telah melibatkan diri dalam Karnival Jelajah Ilmu IKIM-TEMERLOH 2016 ini. Di Mentakab Starmall, terdapat pelbagai promosi yang disediakan untuk pelanggan kami. Selain itu, diskaun hebat bagi produk Mujeza, Tok Guru, MyCun serta Tibbuna turut diberikan kepada pelanggan kami. Terima kasih kepada para pengunjung yang sudi datang ke gerai kami, moga jumpa lagi di masa akan datang.

KARNIVAL JELAJAH ILMU IKIM-SHAH ALAM 2016

Shah Alam, 25 ~ 28 Feb – Karnival Jelajah Ilmu IKIM-SHAH ALAM 2016 berlangsung dari 25 hingga 28 Februari 2016 di Masjid Seksyen 7, Shah Alam. Program yang berlangsung selama 4 hari. Program ini dianjurkan oleh Sinergi Ilmu Resources Sdn. Bhd. dan Masjid Seksyen 7 serta mendapat kerjasama dan sokongan dari Kerajaan Negeri Selangor, Majlis Agama Islam Selangor dan Majlis Bandaraya Shah Alam.

Sehubungan dengan itu, Saffron Integrated Marketing Sdn Bhd telah melibatkan diri dalam Karnival Jelajah Ilmu IKIM-SHAH ALAM 2016 ini. Di Masjid Seksyen 7, terdapat pelbagai promosi yang disediakan untuk pelanggan kami. Selain itu, diskaun hebat bagi produk Mujeza, Tok Guru, MyCun serta Tibbuna turut diberikan kepada pelanggan kami. Terima kasih kepada para pengunjung yang sudi datang ke gerai kami, moga jumpa lagi di masa akan datang.